ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Δρομολογούνται λύσεις στα ιατρικά κέντρα Πεδουλά και Κυπερούντας

18/07/2022

Είμαστε στο σωστό δρόμο για να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ορεινά ιατρικά κέντρα σε Πεδουλά και Κυπερούντα, ανέφερε ο Υπουργός Υγείας, κος Μιχάλης Χατζηπαντέλας κατόπιν πρόσκλησης του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Κώστα Χαμπιαούρη σε νοσηλευτήρια της ορεινής περιοχής .

 

O υπουργός επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Ιουλίου το Νοσοκομείο Τροόδους στην Κυπερούντα, συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων, από τον Επίτροπο Ορεινών Κοινοτήτων, τη ΓΔ του Υπουργείου και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, παρόλο που δεν κατάφερε να επισκεφθεί και το ιατρικό κέντρο στον Πεδουλά, ενημερώθηκε ότι έχουν δοθεί λύσεις στα προβλήματα.   


«Όσον αφορά στο νοσοκομείο της Κυπερούντας, έχω ενημερωθεί ότι έχουμε κάποια θέματα με τον εργολάβο, που ακόμα δεν μας έχει παραδώσει το συγκεκριμένο κτίριο», είπε ο υπουργός, υποδεικνύοντας ότι έχουν ληφθεί διαβεβαιώσεις ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Αύγουστο «και με αυτήν την ευκαιρία έγινε ο προγραμματισμός ώστε να έρθουν και νοσηλευτές και να ξεκινήσει και τη λειτουργία του όσον το δυνατόν πιο γρήγορα».


Το νοσοκομείο Πεδουλά, επισκέφθηκε ο κ. Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος ανέφερε ότι την Τρίτη 19 Ιουλίου θα ληφθεί η απόφαση για υλοποίηση του αιτήματος για ενίσχυση με οδηγό και διασώστη, ενώ εντός Αυγούστου θα παραδοθεί το έργο που αφορά το Νοσοκομείο Τροόδους.   

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νάρκοτεστ στους δρόμους: Άδεια και νέα μέτρα ασφαλείας

09/02/2026

Η Αστυνομία θα αναστέλλει άμεσα άδειες οδηγών υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ μοτοσικλετιστές και διανομείς θα φορούν υποχρεωτικά φωσφορούχα κράνη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μήνυμα στήριξης από τη Βουλή: Στο επίκεντρο έρευνα και φροντίδα για τον καρκίνο

06/02/2026

Τη δέσμευση της Βουλής για συνεχή ενίσχυση της έρευνας, της περίθαλψης και της στήριξης των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους επανέλαβε η Πρόεδρος του Σώματος, Αννίτα Δημητρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Στο στόχαστρο» κινητό και ζώνη: Κινητές κάμερες με τεχνητή νοημοσύνη στους δρόμους

06/02/2026

Σε μια κίνηση που εκτιμάται ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων, προχωρά το Υπουργείο Μεταφορών, προωθώντας αλλαγές στη νομοθεσία για τη λειτουργία των κινητών καμερών φωτοεπισήμανσης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βροχές και πιθανές καταιγίδες σήμερα – Αναλυτικά η πρόγνωση

06/02/2026

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τροχαίο στη Λεμεσό: Συνελήφθη 24χρονη, κρίσιμα 17χρονος

06/02/2026

Στη σύλληψη 24χρονης οδηγού προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ανακρίσεων για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα 17χρονο μοτοσικλετιστή, που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τρέχουν στη μνήμη του Κυπριανού: Αγώνας δρόμου από το Κάβο Γκρέκο στο Αυγόρου

06/02/2026

Αγώνας δρόμου εις μνήμη του Κυπριανού Παπαϊωάννου, που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών το 2023, διοργανώνεται στα τέλη Φεβρουαρίου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΔΗΣΥ: Αναστέλλεται η συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα

05/02/2026

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αλλάζει ξανά το σκηνικό: Σκόνη, άνοδος θερμοκρασίας και βροχές στο μενού

05/02/2026

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή αλλά σταδιακά αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση. Από την Παρασκευή στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φλόγες σε διαμέρισμα στην Αγλαντζιά: Στεγνωτήριο πήρε φωτιά ενώ οι ένοικοι ήταν μέσα

05/02/2026

Στιγμές αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Αγλαντζιά, όταν ηλεκτρική οικιακή συσκευή τυλίχθηκε αιφνιδίως στις φλόγες, ενώ οι ένοικοι βρίσκονταν εντός της κατοικίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συναγερμός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας: Εντοπίστηκαν σφαίρες σε τουαλέτα

05/02/2026

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στη Λάρνακα μετά τον εντοπισμό σφαιρών στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ