ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βράβευση αριστούχων φοιτητών του ΤΕΠΑΚ από το ΣΑΛΑ
Την Τετάρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Τάσσος Παπαδόπουλος του ΤΕΠΑΚ η τελευτή βράβευσης των πρωτευσάντων φοιτητριών/των της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2021-2022.
Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας, στηρίζοντας το θεσμό αυτό, και στα πλαίσια της στενής συνεργασίας του με το ΤΕΠΑΚ, προσέφερε βραβείο αξίας €500 σε ένα εκ των πρωτευσάντων φοιτητών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Σχολής.
Στην τελετή βράβευσης το ΣΑΛΑ εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του Συμβουλίου κ. Γιάννης Τσουλόφτας, ο οποίος και παρέδωσε το βραβείο στην αριστεύσασα τελειόφοιτη του Τμήματος Χημικών Μηχανικών Αναστασία Σπανού.

ΣΑΛΑ και ΤΕΠΑΚ, ως βασικοί πυλώνες ανάπτυξης στην πόλη μας, έχουν μια στρατηγική συνεργασία με στόχο την αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης και της εμπειρογνωμοσύνης του ΤΕΠΑΚ προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Παράλληλα το ΣΑΛΑ στηρίζει το ερευνητικό και διδακτικό έργο του ΤΕΠΑΚ και τους φοιτητές του ποικιλοτρόπως, όπως με τη συμμετοχή σε κοινά ερευνητικά προγράμματα, με την παροχή ευκαιρίας απόκτησης εργασιακής πείρας στους φοιτητές, με την στήριξη των φοιτητών για συμμετοχή σε συνέδρια και άλλες εκπαιδευτικές δράσεις, με την βράβευση αρίστων φοιτητών και πολλά άλλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μεγάλη Πέμπτη και η σημασία της
Της Δρ. Αρετής Δημοσθένους, Υποψήφιας Βουλεύτριας Λεμεσού με το Δημοκρατικό Κόμμα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέα επίθεση Δρουσιώτη κατά Χριστοδουλίδη: «Πλαστές και χαλκευμένες οι διαβεβαιώσεις πως ενδιαφέρεται να διερευνήσει»
Με νέα δημόσια παρέμβασή του ο Μακάριος Δρουσιώτης επανέρχεται στο προσκήνιο της έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης, κλιμακώνοντας τις αιχμές του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λεμεσός: Χειροπέδες σε 37χρονο για σεξουαλική παρενόχληση
Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησε η Αστυνομία για διερευνώμενες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και άσεμνης επίθεσης στη Λεμεσό.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Με τη συνδρομή της Ελλάδας το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στην Κύπρο – Ευχαριστίες από την Κυβέρνηση
Η Κυπριακή Δημοκρατία θα παραλάβει το Άγιο Φως με τη συνδρομή της Ελληνικής Κυβέρνησης, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της Λευκωσίας προς την Αθήνα για τη συνεργασία.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αλλαγή σκυτάλης στην Κύπρο: Ποιος είναι ο νέος διοικητής της UNFICYP που διόρισε ο ΟΗΕ
Ο υποστράτηγος Μοχάμαντ Ασαντουλάχ Μινχαζούλ Άλαμ από το Μπαγκλαντές αναλαμβάνει την ηγεσία της ειρηνευτικής δύναμης με απόφαση του Αντόνιο Γκουτέρες.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κυβερνητική διάψευση για τους ισχυρισμούς Δρουσιώτη περί εργοδότησης της «Σάντη» στο Προεδρικό
Σε νέα φάση έντασης εισέρχεται η δημόσια αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει γύρω από τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη, με την Κυβέρνηση να απαντά ευθέως στους τελευταίους ισχυρισμούς του για τη λεγόμενη «Σάντη».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σφαγή στον Λίβανο: Πάνω από 254 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς
«Λόγω της Χεζμπολάχ», ο Λίβανος «δεν περιλαμβάνεται στη συμφωνία», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η υπόθεση «Σάντη» και το θεσμικό κενό στις έρευνες σοβαρής διαφθοράς
Πέρα από την ουσία των ίδιων των καταγγελιών, η υπόθεση «Σάντη» άνοιξε ξανά μια δύσκολη αλλά αναγκαία συζήτηση για τις πραγματικές δυνατότητες της Κυπριακής Δημοκρατίας να διερευνά υποθέσεις που αγγίζουν τη σοβαρή διαφθορά, το οργανωμένο έγκλημα και ενδεχόμενα φαινόμενα θεσμικής διαπλοκής.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φυτιρής για Δρουσιώτη: Στη Europol για δικανικό έλεγχο τα τεκμήρια
Στην Europol αποστέλλονται τα τεκμήρια για τις καταγγελίες Δρουσιώτη – Νέα ενημέρωση στο Υπουργικό μετά το Πάσχα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χριστοδουλίδης: Ενεργειακό κόστος, φυσικό αέριο και επενδύσεις στο επίκεντρο – Στόχος συμφωνία έως τέλος Απριλίου
Στις μεγάλες προκλήσεις αλλά και στις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο 16ο Nicosia Economic Congress.