ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Βράβευση αριστούχων φοιτητών του ΤΕΠΑΚ από το ΣΑΛΑ

24/06/2022

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Τάσσος Παπαδόπουλος του ΤΕΠΑΚ η τελευτή βράβευσης των πρωτευσάντων φοιτητριών/των της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2021-2022.

 

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας, στηρίζοντας το θεσμό αυτό, και στα πλαίσια της στενής συνεργασίας του με το ΤΕΠΑΚ, προσέφερε βραβείο αξίας €500 σε ένα εκ των πρωτευσάντων φοιτητών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Σχολής.

Στην τελετή βράβευσης το ΣΑΛΑ εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του Συμβουλίου κ. Γιάννης Τσουλόφτας, ο οποίος και παρέδωσε το βραβείο στην αριστεύσασα τελειόφοιτη του Τμήματος Χημικών Μηχανικών Αναστασία Σπανού.



ΣΑΛΑ και ΤΕΠΑΚ, ως βασικοί πυλώνες ανάπτυξης στην πόλη μας, έχουν μια στρατηγική συνεργασία με στόχο την αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης και της εμπειρογνωμοσύνης του ΤΕΠΑΚ προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.



Παράλληλα το ΣΑΛΑ στηρίζει το ερευνητικό και διδακτικό έργο του ΤΕΠΑΚ και τους φοιτητές του ποικιλοτρόπως, όπως με τη συμμετοχή σε κοινά ερευνητικά προγράμματα, με την παροχή ευκαιρίας απόκτησης εργασιακής πείρας στους φοιτητές, με την στήριξη των φοιτητών για συμμετοχή σε συνέδρια και άλλες εκπαιδευτικές δράσεις, με την βράβευση αρίστων φοιτητών και πολλά άλλα.


 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βουλευτικές 2026: Προς ρεκόρ υποψηφιοτήτων – Στο επίκεντρο η διαφάνεια και η μυστικότητα της ψήφου

10/04/2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026, με τις αρμόδιες αρχές να αναμένουν αυξημένο αριθμό υποψηφιοτήτων και να διαβεβαιώνουν για την ομαλή και αδιάβλητη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σύλληψη 21χρονου στη Λευκωσία για ναρκωτικά και κροτίδες – Εντατικοί έλεγχοι σε όλη την Κύπρο ενόψει Πάσχα

10/04/2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας σε όλες τις επαρχίες, με στόχο την αποτροπή επικίνδυνων φαινομένων ενόψει των εορτών του Πάσχα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μεγάλη Παρασκευή και η σημασία της

10/04/2026

Της Δρ. Αρετής Δημοσθένους, Υποψήφιας Βουλεύτριας Λεμεσού με το Δημοκρατικό Κόμμα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ισλαμαμπάντ υπό δρακόντεια μέτρα ενόψει επαφών Ιράν–ΗΠΑ, με αβέβαιη την ιρανική συμμετοχή

10/04/2026

Σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης βρίσκεται η πρωτεύουσα του Πακιστάν, καθώς προετοιμάζεται να φιλοξενήσει ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ιρανών και Αμερικανών αξιωματούχων με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δαμιανός: Ασταθές το σκηνικό σε πόλεμο και καύσιμα – Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων

10/04/2026

Την εκτίμηση ότι η κατάσταση γύρω από τον πόλεμο και τις τιμές των καυσίμων παραμένει ρευστή και απρόβλεπτη διατύπωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, επισημαίνοντας ότι ακόμη και σε περίπτωση αποκλιμάκωσης της κρίσης, οι τιμές δεν πρόκειται να επανέλθουν άμεσα στα προηγούμενα επίπεδα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά μοτοσυκλετιστές θα μεταφέρουν το Άγιο Φως στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου

10/04/2026

Μια όμορφη πρωτοβουλία με πίστη, συνέπεια και έντονο συμβολισμό συνεχίζεται και φέτος στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, καθώς μοτοσυκλετιστές αναλαμβάνουν ξανά τη μεταφορά του Αγίου Φωτός σε ναούς κοινοτήτων και Δήμων της περιοχής.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λαμπρατζιές με αυστηρούς όρους στην επαρχία Πάφου – Δήμοι, Αστυνομία και Πυροσβεστική σε αυξημένη επιφυλακή

10/04/2026

Το παραδοσιακό έθιμο της λαμπρατζιάς θα διατηρηθεί και φέτος στην επαρχία Πάφου, όμως όχι χωρίς όρους, ελέγχους και αυξημένα μέτρα ασφάλειας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη – Αούν: Ανησυχία για τον Λίβανο και ανθρωπιστική στήριξη €300.000 από την Κύπρο

09/04/2026

Την έντονη ανησυχία της Κυπριακής Δημοκρατίας για τις εξελίξεις στον Λίβανο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Πρόεδρο της χώρας Ζοζέφ Αούν.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έκτακτες αιμοδοσίες τη Μεγάλη Παρασκευή για επάρκεια αίματος τις ημέρες του Πάσχα

09/04/2026

Με στόχο να παραμείνουν επαρκή τα αποθέματα αίματος καθ’ όλη τη διάρκεια των πασχαλινών αργιών, το Κέντρο Αίματος προχωρά σε έκτακτη λειτουργία σταθμών αιμοδοσίας τη Μεγάλη Παρασκευή σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η Κύπρος πρωταθλήτρια στη χρήση κοινωνικών δικτύων από νέους στην ΕΕ

09/04/2026

Στην κορυφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατατάσσεται η Κύπρος ως προς τη χρήση διαδικτυακών κοινωνικών δικτύων από τους νέους ηλικίας 16 έως 29 ετών, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της Eurostat για το 2025.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ