ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βράβευση αριστούχων φοιτητών του ΤΕΠΑΚ από το ΣΑΛΑ
Την Τετάρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Τάσσος Παπαδόπουλος του ΤΕΠΑΚ η τελευτή βράβευσης των πρωτευσάντων φοιτητριών/των της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2021-2022.
Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας, στηρίζοντας το θεσμό αυτό, και στα πλαίσια της στενής συνεργασίας του με το ΤΕΠΑΚ, προσέφερε βραβείο αξίας €500 σε ένα εκ των πρωτευσάντων φοιτητών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Σχολής.
Στην τελετή βράβευσης το ΣΑΛΑ εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του Συμβουλίου κ. Γιάννης Τσουλόφτας, ο οποίος και παρέδωσε το βραβείο στην αριστεύσασα τελειόφοιτη του Τμήματος Χημικών Μηχανικών Αναστασία Σπανού.

ΣΑΛΑ και ΤΕΠΑΚ, ως βασικοί πυλώνες ανάπτυξης στην πόλη μας, έχουν μια στρατηγική συνεργασία με στόχο την αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης και της εμπειρογνωμοσύνης του ΤΕΠΑΚ προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Παράλληλα το ΣΑΛΑ στηρίζει το ερευνητικό και διδακτικό έργο του ΤΕΠΑΚ και τους φοιτητές του ποικιλοτρόπως, όπως με τη συμμετοχή σε κοινά ερευνητικά προγράμματα, με την παροχή ευκαιρίας απόκτησης εργασιακής πείρας στους φοιτητές, με την στήριξη των φοιτητών για συμμετοχή σε συνέδρια και άλλες εκπαιδευτικές δράσεις, με την βράβευση αρίστων φοιτητών και πολλά άλλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χριστοδουλίδης στη Βουλή των Ελλήνων: Η ιστορική ομιλία
Ειδική συνεδρίαση παρουσία Μητσοτάκη για την προσφώνηση του Κύπριου προέδρου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο «ψυγείο» η ανάπλαση της Θεοσκέπαστης: Ημιτελές εργοτάξιο και διοικητικό αδιέξοδο στην Κάτω Πάφο
Σε παρατεταμένη στασιμότητα βρίσκεται το έργο ανάπλασης της περιοχής της Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στα πρόθυρα απεργίας οι πρατηριούχοι: Απειλούν με ακινητοποίηση βυτιοφόρων για τις άδειες
Προειδοποίηση για κινητοποιήσεις απηύθυνε το βράδυ της Τετάρτης ο Σύνδεσμος Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: Για εμάς δεν υπάρχει plan Β
«Ξεκινάει μια πρωτοβουλία, βρίσκεται σε εξέλιξη μία πρωτοβουλία για να είμαι πιο σωστός, μια πρωτοβουλία η οποία ως στόχο έχει να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο Πρόεδρος.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Μπλόκο» σε ρευστό άνω των €208.000 στον Άγιο Δομέτιο: Στο μικροσκόπιο Τουρκοκύπριο ζεύγος
Το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει ότι η υπόθεση τυγχάνει περαιτέρω χειρισμού και διερεύνησης από τον Τομέα Διερευνήσεων Αρχιτελωνείου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συνταγματικό «φρένο» σε δύο νόμους: Οδηγίες του Ανωτάτου για τις Αναφορές του Προέδρου
Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου, παραχώρησε «σύντομη προθεσμία» για την υποβολή γραπτών αγορεύσεων εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα, στο πλαίσιο της διαδικασίας συμπλήρωσης των δικογράφων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τελευταία ευκαιρία στον διάλογο: Τη Δευτέρα το κρίσιμο ραντεβού κτηνοτρόφων και Υπουργού Γεωργίας
Οι κτηνοτρόφοι αποφάσισαν να παρακαθίσουν σε συνάντηση και να συζητήσουν τη Δευτέρα με την Υπουργό Γεωργίας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στα «χαρακώματα» οι αιγοπροβατοτρόφοι για το χαλλούμι: Καταγγέλλουν απαξίωση και «διατάγματα κατά παραγγελία»
Την αντίθεσή της με το νέο διάταγμα που μειώνει στο 15% την ελάχιστη αναλογία αιγοπρόβειου γάλακτος για την παραγωγή χαλλουμιού ΠΟΠ εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή της Ένωσης Ομάδων Παραγωγών Αιγοπροβατοτρόφων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έκτακτη στήριξη 50.000 ευρώ στους αλιείς του Ποταμού Λιοπετρίου από το Υπουργικό Συμβούλιο
Έκτακτη στήριξη συνολικού ύψους €50.000 για τους επηρεαζόμενους επαγγελματίες αλιείς που δραστηριοποιούνται στο αλιευτικό καταφύγιο του ποταμού Λιοπετρίου, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέο θρίλερ στην Κύπρο: Πατέρας πέρασε στα Κατεχόμενα και εξαφανίστηκε μαζί με το παιδί του
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος μετέβη στην οικία της μητέρας στην επαρχία Λεμεσού με ενοικιαζόμενο όχημα.