ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Από βρομάδας κλείνει η οδός Γιλντίζ λόγω κατασκευαστικών έργων
Η οδός Γιλντίζ θα είναι κλειστή, λόγω κατασκευαστικών εργασιών που θα εκτελούνται κοντά στον κυκλικό κόμβο της οδού Ναυαρίνου, στο Δήμο Λεμεσού.
Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας πληροφορεί το κοινό ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 μέχρι την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022, η οδός Γιλντίζ θα είναι κλειστή, λόγω κατασκευαστικών εργασιών που θα εκτελούνται κοντά στον κυκλικό κόμβο της οδού Ναυαρίνου.
Καλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΗΠΑ: Οδηγία στους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν τη νοτιοανατολική Τουρκία
«Στις 9 Μαρτίου 2026 το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έδωσε εντολή στους μη απαραίτητους εργαζόμενους της αμερικανικής κυβέρνησης και τα μέλη των οικογενειών τους να αποχωρήσουν από το γενικό προξενείο στα Άδανα»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πούτιν σε Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Ακλόνητη υποστήριξη της Ρωσίας στο Ιράν
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχάρη επίσημα τον Μοτζταμπά Χαμενεΐ για την ανάληψη της ηγεσίας στο Ιράν, εκφράζοντας την ακλόνητη ρωσική υποστήριξη και αλληλεγγύη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σε εξέλιξη η τριμερής Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη στην Πάφο
Ολοκληρώνονται οι αφίξεις των ηγετών στην αεροπορική βάση της Πάφου. Στο επίκεντρο η άμυνα της Κύπρου, οι επαναπατρισμοί και η ναυτική επιχείρηση «Ασπίδες».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μαρινάκης: Το τι συμβαίνει στο ψευδοκράτος δεν επηρεάζει την απόφασή μας για προστασία της Κύπρου
Το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου της Ελληνικής κυβέρνησης Παύλου Μαρινάκη όταν ρωτήθηκε για την αποστολή τουρκικών F-16 στα Κατεχόμενα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Πόσο προστατευμένο είναι το Ακρωτήρι;» Υπό το πρίσμα του πρώην διοικητή της RAF
Στο μικροσκόπιο η άμυνα του Ακρωτηρίου μετά το χτύπημα με drone – Ερωτήματα για την επάρκεια της βρετανικής αντίδρασης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο εφιάλτης του ΔΝΤ: Προετοιμαστείτε για το «αδιανόητο»!
Προειδοποίηση από το ΔΝΤ για νέο πληθωριστικό κύμα. Το πετρέλαιο "πετάει" στα 120 δολάρια και η Γκεοργκίεβα προετοιμάζει τις αγορές για το αδιανόητο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Απάντηση Χριστοδουλίδη στους «τσαμπουκάδες» του Ερντογάν: Όσα F-16 και να φέρετε, είστε απλά κατοχική δύναμη!
Ηχηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη για την προσγείωση έξι τουρκικών F-16 στα κατεχόμενα. Ανοιχτό το ενδεχόμενο για ειρηνευτικές συνομιλίες Ισραήλ-Λιβάνου στην Κύπρο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εξοπλισμένο με ρωσικό στρατιωτικό υλικό το drone που έπληξε τη βρετανική βάση στην Κύπρο
Το «καμικάζι» drone που έπληξε τη βρετανική βάση του Ακρωτηρίου στην Κύπρο την προηγούμενη Κυριακή 01/03 ήταν εξοπλισμένο με ρωσικό στρατιωτικό υλικό. Αυτό αποκαλύπτει την Κυριακή 08/03 η εφημερίδα Sunday Times.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χριστοδουλίδης: «Η Κυβέρνηση είναι δίπλα στους επηρεαζόμενους από τον αφθώδη πυρετό»
Μήνυμα στήριξης προς όσους έχουν επηρεαστεί από το ζήτημα του αφθώδους πυρετού έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προεδρεύοντας σύσκεψης με τους άμεσα εμπλεκόμενους.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νίκος Δένδιας: «Θα ήταν ιστορικά και εθνικά ασυγχώρητο, η Ελλάδα να γυρίσει την πλάτη στην Κύπρο»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, περιέγραψε τη νέα γεωπολιτική ταυτότητα της Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στην έμπρακτη συμμετοχή της χώρας στις διεθνείς εξελίξεις και την αμυντική θωράκιση της Κύπρου.