Αγανακτισμένος πατέρας κόβει το playstation του γιου του με το αλυσοπρίονο!

19/01/2022

«Πατέρας της χρονιάς» χαρακτηρίστηκε από πολλούς άλλους γονείς ένας Βρετανός οικοδόμος που “τρελάθηκε” από τον εθισμό του γιου του!

 

Ένας πατέρας έβλεπε τον γιο του να είναι κολλημένος με το playstation και αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα προκειμένου να συμμορφωθεί.

«Πατέρας της χρονιάς» χαρακτηρίστηκε από πολλούς άλλους γονείς ένας Βρετανός οικοδόμος που “τρελάθηκε” από τον εθισμό του γιου του με το γνωστό παιχνίδι, οπότε μπήκε στο δωμάτιο του μικρού την ώρα που έπαιζε, πήρε το αλυσοπρίονο και… την έκοψε, επειδή τον έχει μετατρέψει, όπως είπε, σε «παντελώς ηλίθιο»!
πατέρας
O λόγος για τον Σάιμον Σο από το Σάντλγουερθ του Μάντσερστερ, ο οποίος, μάλιστα πόζαρε χαμογελώντας στην κάμερα του φίλου του που την ώρα που έκανε κομμάτια το αξίας 400 ευρώ μηχάνημα, τραβούσε βίντεο.

«Γεια χαρά σε όλους, είμαι ο Σάι. Αυτό είναι το αλυσοπρίονό μου TS410 κι αυτό είναι το PlayStation του γιου μου, το οποιο πήρα από το δωμάτιό του, γιατί τον έχει μετατρέψει σε παντελώς ηλίθιο και μπούχτισα», είπε ο πατέρας δύο παιδιών.

Ανάρτησε μάλιστα το σχετικό βίντεο στο λογαριασμό του στο Facebook, με ορισμένους χρήστες να τον “χρίζουν” στα σχόλια «πατέρα της χρονιάς».

«Αυτός είναι πατέρας!… Θα το δείξω αργότερα στα παιδιά μου!» έγραψε ένας από αυτούς.

Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, έσπευσαν να καυτηριάσουν, ότι ο οικοδόμος δεν έπραξε τόσο έξυπνα, αφού στο τέλος θα καταλήξει να αγοράσει καινούρια παιχνιδοκονσόλα στο γιο του.
«Συγνώμη φίλε, αλλά η γυναίκα σου θα σε αναγκάσει να αγοράσεις καινούργιο για τα Χριστούγεννα. Καταλαβαίνω πάντως την οργή σου», σχολίασε ένας.

Ένας άλλος, πιο ψύχραιμος και λογικός, συμπλήρωσε: «Κατανοώ ότι κατέσχεσες το μηχάνημα, αλλά η χώρα μας είναι σε άθλια κατάσταση, τα κοινωνικά παντοπωλεία ζητούν συνεχώς δωρεές και θα μπορούσες μ’ αυτό να κάνεις χαρούμενη μια οικογένεια τα Χριστούγεννα, εδικά αν τα παιδιά της δεν πάρουν κανένα δώρο»

πατέρας

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Aγοράκι με αυτισμό δημιούργησε πιστό αντίγραφο του Τιτανικού με τουβλάκια LEGO!

25/01/2022

Δεκαπεντάχρονο αγοράκι με αυτισμό «μάγεψε» τους πάντες με το δημιούργημά του, παραδίδοντας μαθήματα ζωής.

Ελλάδα: Η “Ελπίς” έφερε γενική αργία! Σε κατάλευκο φόντο η χώρα!

25/01/2022

Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας.

Σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου: Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις, και θανάτοι που έγραψε η ιστορία.

25/01/2022

Ιστορικά γεγονότα από την Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου. Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις που συνέβησαν αλλά και τι γιορτάζουμε.

10 τέρμα fail τατουάζ στα ελληνικά, που προφανώς κάτι πήγε λάθος στη μετάφραση!

24/01/2022

Η μόδα που οι άνθρωποι προτιμούν τα τατουάζ σε ξένη γλώσσα, προκειμένου να φανούν πιο ψαγμένοι, υπάρχει και στο εξωτερικό. Έλα όμως που κάτι δεν πήγε καλά στη μετάφραση

Σαν σήμερα 24 Ιανουαρίου: Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις, και θανάτοι που έγραψε η ιστορία.

24/01/2022

Ιστορικά γεγονότα από την Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο σαν σήμερα 24 Ιανουαρίου. Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις που συνέβησαν αλλά και τι γιορτάζουμε.

Aποζημιώθηκε με 40.000 ευρώ από το δικαστήριο επειδή η δουλειά του ήταν τόσο βαρετή

22/01/2022

Σκεφτήκατε ποτέ, τι καλά που θα ήταν, αν δικαιούσασταν αποζημίωση γιατί η δουλειά σας είναι τόσο… βαρετή; Λοιπόν, ένας άντρας στη Γαλλία το έκανε και μάλιστα πήρε 40.000 ευρώ.

Σαν σήμερα 22 Ιανουαρίου: Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις, και θανάτοι που έγραψε η ιστορία.

22/01/2022

Ιστορικά γεγονότα από την Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο σαν σήμερα 22 Ιανουαρίου. Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις που συνέβησαν αλλά και τι γιορτάζουμε.

Βρέθηκε ο προδότης της Άννας Φρανκ και την οικογένεια της στους Ναζί.

21/01/2022

Η προσπάθεια να προσδιοριστεί η ταυτότητα του προδότη δεν είχε σκοπό να οδηγήσει στην άσκηση δίωξης, αλλά να επιλύσει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στην Ολλανδία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σαν σήμερα 21 Ιανουαρίου: Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις, και θανάτοι που έγραψε η ιστορία.

21/01/2022

Ιστορικά γεγονότα από την Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο σαν σήμερα 21 Ιανουαρίου. Ειδήσεις, γεγονότα, γεννήσεις που συνέβησαν αλλά και τι γιορτάζουμε.

Συνάντηση Μητσοτάκη - Κασουλίδη: To Κυπριακό και η επιθετική ρητορική της Τουρκίας.

20/01/2022

Υποδεχόμενος τον κ. Κασουλίδη, ο κ. Μητσοτάκης τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του «για τρίτη φορά, μετά από δύο προηγούμενες, μακροχρόνιες και, κατά καθολική αναγνώριση, επιτυχημένες θητείες», όπως είπε.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ