Το νέο τραγούδι του Aldo Kola είναι εδώ με τίτλο «Μόνο εσύ»

29/11/2021

Το νέο τραγούδι υπογράφει μουσικά ο ίδιος ο Aldo Kola και σε στίχους η ταλαντούχα ραδιοφωνική παραγωγός, Κρυστάλλω Αρχοντίδου. Kαι κυκλοφορεί με ένα φρέσκο Music Video!

 

Μετά την απήχηση  του τραγουδιού θα’μαι πάντα εδώ ο Aldo kola (Αλντο Κολα) επανέρχεται με  ολοκαίνουργιο τραγουδι!

Το νέο του τραγούδι έχει όμορφη μουσική και στίχους με έντονο ρυθμό και όμορφη ενορχήστρωση και έρχεται για να ξεσηκώσει τον κόσμο της μουσικής και να διασκέδαση όσους τον ακολουθούν.

 Το νέο τραγούδι έχει τίτλο «Μόνο εσύ» και ερχεται με ένα φρέσκο Video Clip

Έτσι λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε την σπουδαία φωνή του ξανά μέσα από  μια δουλειά που σίγουρα θα σας κάνει από το πρώτο άκουσμα της να απολαύσετε τόσο τον ήχο του όσο και τον στίχο του τραγουδιού...

Την μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Aldo kola και σε στίχους η ταλαντούχα Kύπρια ραδιοφωνική παραγωγός Κρυστάλλω Αρχοντίδου.

Δείτε εδώ το νέο Music Video του Aldo Kola:

 

 Στίχοι:

Ακόμα ψάχνω έναν ήλιο να βρω Μες την καρδιά μου άλλο τόσο ζητώ Να'ρθείς Σαν ήλιος στη βροχή Σε περιμένω με χέρια ανοικτά Για να σε πάρω και πάλι αγκαλιά Ξανά Σαν έρθει το πρωί Μονο εσύ μπορείς Στην κάθε μέρα μου Να δίνεις χαρά Μονο εσύ θα'ρθείς Σαν ένα κύμα Να με πάρεις μακρυά Κόσμος φωνές γιορτή μουσική και μια καρδιά να χτυπάει σαν τρελή στο ρυθμό σου χορευει κι αυτή δυο χέρια με τυλίγουν σφιχτά γύρω μου όλα καλοκαίρι ξανά θα'ρθεις σαν φως ένα πρωί

 Έπαιξαν οι μουσικοί

Ακουστικές Κιθάρες: Aldo Kola Ηλεκτρική κιθάρα: Χρήστος Ρεπούσης Μπάσο: Στέλιος Φρειδερίκος Ντράμς: Νικος Μάρκογλου Πλήκτρα: Άκης Μελής Προγγραματισμος Ενορχήστρωση: Άκης Μελής 🎞Σκηνοθεσία: Γιώργος Μ./Βασίλειος Πούλας/Aldo kola 📸Φωτογραφία: Μαρίζα 👱‍♀️Model: Ιφιγένεια Ανδρεοπούλου 💇‍♂️Στυλιστική Επιμέλεια: Ιωάννης Ζέρβας 💄Μακιγιάζ: Σοφία Αγγελή/Ελπίδα Σπανοπούλου Η ηχογράφηση έγινε στο Earth Sound Studio.

 

 

 

 Ακούστε το στο πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Κύπρου!

Radio.cy - Πάτα PLAY στη μουσική σου!


 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Ακούστε το νέο τραγούδι του Αλέκου Ζαζόπουλου με τίτλο «Οι Δυνατοί δε φεύγουν»!

21/01/2022

Η νέα χρονιά βρίσκει τον δημοφιλή Αλέκο Ζαζόπουλο ανανεωμένο και με ολοκαίνουριο τραγούδι!

Η απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου στον Γιώργο Σαμπάνη (Φωτό)

22/12/2021

Στο studio της Digital Minds στο Μαρούσι έγινε η απονομή Πολυπλατινένιου Δίσκου στον εκπληκτικό Γιώργο Σαμπάνη για τις εξαιρετικές πωλήσεις του άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι»

Λίγα λόγια για την Άννα, τα πρώτα της χρόνια και η καριέρα της (Βίντεο)

20/12/2021

Σαν σήμερα γεννήθηκε η Άννα Βίσση! Μερικές στιγμές απο την ζωή της, τα πρώτα χρόνια σαν παιδί και η καριέρα της απόλυτης ελληνίδας σταρ!

Ακούστε το νέο τραγούδι της Λένας Αλκαίου με τίτλο «Καταφύγιο»!

15/12/2021

Η Λένα Αλκαίου μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Καταφύγιο» που κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Άκη Έξαρχου με τίτλο «Έπεσα σε τρικυμία»!

14/12/2021

Ο Άκης 'Εξαρχος ανανεώνεται δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Έπεσα σε τρικυμία». Κυκλοφορεί απο την Gold Music Recordings.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Στάθη Ξένου «Όλοι βάζουν τα γέλια»

14/12/2021

Με μια δυναμική μπαλάντα εγκαινίασε την δισκογραφική του επιστροφή ο ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής Στάθης Ξένος! Το τραγούδι κυκλοφορεί απο την δισκογραφική εταιρεία Real Music Greece.

Σπάνιες συνεντεύξεις των Beatles πωλούνται σε δημοπρασία!

09/12/2021

Σπάνιες συνεντεύξεις των Beatles έχουν μετατραπεί σε NFT (non-fungible tokens)-ψηφιακά πιστοποιητικά ιδιοκτησίας και αυθεντικότητας, που αντιστοιχούν σε μοναδικά αντικείμενα, ψηφιακά ή και φυσικά και πωλούνται τώρα σε δημοπρασία.

Δείτε το νέο VideoClip της Ιουλίας Κουκουβέ με τίτλο «Γυναικοκτονία».

09/12/2021

Το τραγούδι αυτό γράφτηκε τερατώδες φαινόμενο που ταλανίζει τη χώρα το τελευταίο διάστημα, τις γυναικοκτονίες. Η συγκεκριμένη δουλειά είναι καθαρά εθελοντική με σκοπό να ακουστεί, να προβληματίσει και να βάλει το λιθαράκι του για το τέλος των γυναικοκτονιών.

Το νέο τραγούδι του Aldo Kola είναι εδώ με τίτλο «Μόνο εσύ»

29/11/2021

Το νέο τραγούδι υπογράφει μουσικά ο ίδιος ο Aldo Kola και σε στίχους η ταλαντούχα ραδιοφωνική παραγωγός, Κρυστάλλω Αρχοντίδου. Kαι κυκλοφορεί με ένα φρέσκο Music Video!

Ο Δήμος Αναστασιάδης στην Κύπρο για ένα μοναδικό Live!

29/11/2021

Ο αγαπημένος και ένας από τους δυναμικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του, Δήμος Αναστασιάδης, έρχεται στην Κύπρο για μία μοναδική εμφάνιση στην Λεμεσό!

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ