Ο Δήμος Αναστασιάδης στην Κύπρο για ένα μοναδικό Live!

29/11/2021

Ο αγαπημένος και ένας από τους δυναμικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του, Δήμος Αναστασιάδης, έρχεται στην Κύπρο για μία μοναδική εμφάνιση στην Λεμεσό!

 

Δημοσιεύθηκε απο 👤  Ιζαμπέλα Κούντουρου,

Ο Δήμος Αναστασιάδης, ένας από τους δυναμικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του, έρχεται στη Λεμεσό, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 για ένα μοναδικό live, γεμάτο συναισθήματα. 

Πάθος, ενέργεια, χαρά και πάνω από όλα, αγάπη. Μετά το “εκρηκτικό” δέσιμο που είδαμε να δημιουργείται ανάμεσα στον Δήμο και την Ελεάννα Βραχάλη, με αποτέλεσμα τα εκπληκτικά «Τώρα μιλάω εγώ» και το ολοκαίνουριο «Πες» δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε το πιο συναρπαστικό TOUR του φετινού χειμώνα! 


O χαρισματικός καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για την ερμηνεία, την ενέργεια και το πάθος του, θα μας ταξιδέψει σε ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, ξεδιπλώνοντας παράλληλα το αστείρευτο ταλέντο του φωνητικά αλλά και μέσα από την σκηνική του παρουσία.

Αυτοσχεδιάζει, χορεύει, εξομολογείται, ερωτεύεται και μας παίρνει από το χέρι για να μας βάλει στην δική του μαγική τροχιά. Μαζί του η ξεχωριστή Χριστίνα Μηλιού και η εκρηκτική Nafsica οι οποίες θα συνοδεύσουν τον Δήμο Αναστασιάδη στο Live με την δική τους δροσερή και δυναμική παρουσία και παράλληλα θα προετοιμάζουν την ατμόσφαιρα για μια αξέχαστη βραδιά στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού.

Ένα απόλυτα οργανωμένο Tour εναρμονισμένο με τις συνθήκες, τους περιορισμούς αλλά και τους προβλεπόμενους κανονισμούς που επιβάλλει η μετά COVID εποχή προκειμένου να εξασφαλισθεί πρωτίστως η ασφάλεια όλων μας.



Προπώληση εισιτηρίων SoldOutTickets και καταστήματα Stephanis
Μουσική Σκηνή Κύκλος, Οδός Ειρήνης 90, 3041, Λεμεσός
Πόρτες 21:00 - Έναρξη 22:00

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Ακούστε το νέο τραγούδι του Αλέκου Ζαζόπουλου με τίτλο «Οι Δυνατοί δε φεύγουν»!

21/01/2022

Η νέα χρονιά βρίσκει τον δημοφιλή Αλέκο Ζαζόπουλο ανανεωμένο και με ολοκαίνουριο τραγούδι!

Η απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου στον Γιώργο Σαμπάνη (Φωτό)

22/12/2021

Στο studio της Digital Minds στο Μαρούσι έγινε η απονομή Πολυπλατινένιου Δίσκου στον εκπληκτικό Γιώργο Σαμπάνη για τις εξαιρετικές πωλήσεις του άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι»

Λίγα λόγια για την Άννα, τα πρώτα της χρόνια και η καριέρα της (Βίντεο)

20/12/2021

Σαν σήμερα γεννήθηκε η Άννα Βίσση! Μερικές στιγμές απο την ζωή της, τα πρώτα χρόνια σαν παιδί και η καριέρα της απόλυτης ελληνίδας σταρ!

Ακούστε το νέο τραγούδι της Λένας Αλκαίου με τίτλο «Καταφύγιο»!

15/12/2021

Η Λένα Αλκαίου μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Καταφύγιο» που κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Άκη Έξαρχου με τίτλο «Έπεσα σε τρικυμία»!

14/12/2021

Ο Άκης 'Εξαρχος ανανεώνεται δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Έπεσα σε τρικυμία». Κυκλοφορεί απο την Gold Music Recordings.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Στάθη Ξένου «Όλοι βάζουν τα γέλια»

14/12/2021

Με μια δυναμική μπαλάντα εγκαινίασε την δισκογραφική του επιστροφή ο ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής Στάθης Ξένος! Το τραγούδι κυκλοφορεί απο την δισκογραφική εταιρεία Real Music Greece.

Σπάνιες συνεντεύξεις των Beatles πωλούνται σε δημοπρασία!

09/12/2021

Σπάνιες συνεντεύξεις των Beatles έχουν μετατραπεί σε NFT (non-fungible tokens)-ψηφιακά πιστοποιητικά ιδιοκτησίας και αυθεντικότητας, που αντιστοιχούν σε μοναδικά αντικείμενα, ψηφιακά ή και φυσικά και πωλούνται τώρα σε δημοπρασία.

Δείτε το νέο VideoClip της Ιουλίας Κουκουβέ με τίτλο «Γυναικοκτονία».

09/12/2021

Το τραγούδι αυτό γράφτηκε τερατώδες φαινόμενο που ταλανίζει τη χώρα το τελευταίο διάστημα, τις γυναικοκτονίες. Η συγκεκριμένη δουλειά είναι καθαρά εθελοντική με σκοπό να ακουστεί, να προβληματίσει και να βάλει το λιθαράκι του για το τέλος των γυναικοκτονιών.

Το νέο τραγούδι του Aldo Kola είναι εδώ με τίτλο «Μόνο εσύ»

29/11/2021

Το νέο τραγούδι υπογράφει μουσικά ο ίδιος ο Aldo Kola και σε στίχους η ταλαντούχα ραδιοφωνική παραγωγός, Κρυστάλλω Αρχοντίδου. Kαι κυκλοφορεί με ένα φρέσκο Music Video!

Ο Δήμος Αναστασιάδης στην Κύπρο για ένα μοναδικό Live!

29/11/2021

Ο αγαπημένος και ένας από τους δυναμικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του, Δήμος Αναστασιάδης, έρχεται στην Κύπρο για μία μοναδική εμφάνιση στην Λεμεσό!

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ