Γατούλα με τέσσερα αυτιά προκαλεί ενθουσιασμό στο διαδίκτυο!

20/11/2021

Η Μίδα γεννήθηκε με τέσσερα αυτιά λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το τεσσάρων μηνών γατάκι να προκαλέσει τον ενθουσιασμό των χρηστών του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας πάνω από 73.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η μικρή γατούλα γεννήθηκε σε μια αυλή στην Άγκυρα, μαζί με τα πέντε αδελφάκια της και αργότερα την υιοθέτησε η Κάνις Ντοσεμετζί και η οικογένειά της. Λένε πως ερωτεύτηκαν το ζώο με την πρώτη ματιά και ήθελαν αμέσως να αναλάβουν τη φροντίδα της, ανήσυχοι πως οι πιθανότητές της να βρει ένα σπίτι θα ήταν μειωμένες λόγω της μοναδικής κατάστασής της.

«Δεν είχαμε ποτέ σκεφθεί να αγοράσουμε μια γάτα, θέλαμε απλά να σώσουμε μια γάτα από τον δρόμο και θέλαμε να την υιοθετήσουμε», είπε η Ντοσεμετζί, που ζει επίσης με δύο σκύλους, τον Ζέινο και τη Σούζι.

Ο Μίδας, το όνομα του οποίου προέρχεται από τον μυθολογικό βασιλιά της Φρυγίας, αναδείχθηκε σε «αστέρα» του διαδικτύου χάρη στις αναρτήσεις των ιδιοκτητών τoυ σχετικά με την καθημερινότητά του με τους δύο σκύλους.


Αν και η εμφάνισή του είναι ίσως ασυνήθιστη, η κατάστασή της δεν επηρεάζει καθόλου την υγεία του ή την ακοή του, σύμφωνα με τον κτηνίατρό της Ρεσάτ Νούρι Ασλάν.


Η Κάνις Ντοσεμετζί λέει πως ελπίζει ότι η δημοφιλία της Μίδα μπορεί να πείσει άλλους ανθρώπους να υιοθετήσουν ζωάκια παρά να τα αγοράζουν από καταστήματα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Εικόνες)

24/01/2022

Παραβίασε φωτεινό σηματοδότη ο "Εξολοθρευτής" και παραλίγο να αποβεί μοιραίο!

Ρούλα Βροχοπούλου: Επίθεση από τη γάτα της σε ζωντανή σύνδεση!

18/01/2022

Με χιούμορ η Ρούλα Βροχοπούλου δήλωσε ότι η γάτα της είναι αντιστάρ!

Μαρίας Ηλιάκη: «Παρέα με τον covid» το βίντεο για το πώς περνάει την καραντίνα στο σπίτι της!

13/01/2022

Η Μαρία Ηλιάκη, όπως έχει γίνει γνωστό είναι θετική στον κορωνοϊό, με την ίδια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της. Το βίντεο που αναρτήσε στα Social Media.

Με ποιο κανάλι άλλαξαν χρόνο οι τηλεθεατές; Ποιός ήταν ο νικητής της πρωτοχρονιάτικης τηλεθέασης;

03/01/2022

Με ποιο κανάλι άλλαξαν χρόνο οι τηλεθεατές; Δες αναλυτικά ποιοι κέρδισαν και ποιοι ηττήθηκαν στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Τον είδε η μάνα μου να ξεψυχάει.» (Βίντεο)

03/12/2021

Συγκλόνισε η Νεκταρία Γιαννουδάκη περιγράφοντας τον σασμό της οικογένειάς της: "Είδε τον θείο της να κρατάει τα όργανά του στο χέρι"

Το «House of Gucci» αύξησε τις πωλήσεις vintage δημιουργιών του οίκου!

02/12/2021

Από τότε που η ταινία «House of Gucci» άρχισε να προβάλλεται στους κινηματογράφους, υπήρξε σημαντική άνοδος στις πωλήσεις του Gucci, ειδικά στις vintage δημιουργίες του brand.

Η Adele επιστρέφει στα ζωντανά σόου, το 2022 στο Λας Βέγκας.

01/12/2021

Η αγαπημένη Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο Twitter το «Weekends with Adele»!

Οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ θυμούνται τον πρίγκιπα Φίλιππο.

25/11/2021

H υπηρεσία streaming Discovery+ ανακοίνωσε την προβολή ειδικού αφιερώματος με τίτλο «Prince Philip: The Royal Family Remembers».

Η Lacta δείχνει στις γυνάικες το τι ΔΕΝ είναι αγάπη με ένα βίντεο γροθιά! (Βίντεο)

24/11/2021

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η Lacta κάνει τη διαφορά και παρουσιάζει στις γυναίκες τι δεν είναι αγάπη, πριν να είναι αργά για αυτές.

Γατούλα με τέσσερα αυτιά προκαλεί ενθουσιασμό στο διαδίκτυο!

20/11/2021

Η Μίδα γεννήθηκε με τέσσερα αυτιά λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το τεσσάρων μηνών γατάκι να προκαλέσει τον ενθουσιασμό των χρηστών του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας πάνω από 73.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ