Το καράβι του θανάτου: Το μυστηριώδες καράβι που γέμισε πτώματα και παραμένει ανεξιχνίαστο.

29/09/2021

Τον Ιούνιο του 1947, το καράβι του θανάτου η αλλιώς «SS Ourang Medan» έπλεε στα στενά μεταξύ Σουμάτρας και Μαλαισίας. Στα ίδια νερά, την ίδια στιγμή υπήρχαν δεκάδες άλλα πλοία και όλα έλαβαν το ίδιο συγκεκριμένο μήνυμα: «Πεθαίνω».

 

Πρόκειται για ένα υπαρκτό ιστορικά γεγονός και όχι για ένα μύθο, αν και εύκολα θα μπορούσε να σταθεί σαν ιστορία τρόμου.

Τα υπόλοιπα καράβια έλαβαν σειρά από σήματα SOS που έκανε την κατάσταση ακόμη πιο ανατριχιαστική, και τρομακτική. «Όλοι οι αξιωματικοί, περιλαμβανομένου του καπετάνιου, είναι νεκροί και βρίσκονται στο κατάστρωμα και τη γέφυρα. Πιθανότατα όλο το πλήρωμα είναι νεκρό».

Το πρώτο πλοίο που έφτασε κοντά στο μυστηριώδες καράβι «SS Ourang Medan» ήταν το αμερικανικό εμπορικό «Silver Star» όπου το πλήρωμα του εμπορικού διαπίστωσε πως το καράβι ήταν άθικτο και αποφάσισε να ανέβει για να το ερευνήσει.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά «Υπήρχε θάνατος παντού». Εντόπισαν τα πτώματα των ναυτικών στο κατάστρωμα και στη γέφυρα του πλοίου. Όλα, είχαν στόμα και μάτια ορθάνοιχτα, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν σημάδια τραυματισμού ή κάποιας άλλης εξόφθαλμης φονικής αιτίας. Τα σώματά τους ήταν μάλιστα σε στάσεις με τα χέρια προτεταμένα, σαν να είχαν αντικρίσει τον ανείπωτο τρόμο.


Πριν προλάβουν να εξετάσουν τα πτώματα και τις συνθήκες, το πλοίο τυλίχθηκε μυστηριωδώς στις φλόγες κι αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν. Η συγκεκριμένη θαλάσια περιοχή είναι διαβόητη για τους κινδύνους που κρύβει. Κανείς δεν πίστεψε ότι το εμπορικό εξαφανίστηκε χωρίς τη βοήθεια κάποιας απόκοσμης αιτίας. Επίσημη αναφορά του 1952, ανέφερε ότι «τα παγωμένα πρόσωπα των πτωμάτων ήταν στραμμένα προς τον ήλιο με ορθάνοιχτα μάτια να καρφώνουν το κενό».

Ακόμα και ο σκύλος του καραβιού βρέθηκε νεκρός με παρόμοια έκφραση. Όσο για τον ασυρματιστή με το μυστηριώδες SOS, βρέθηκε επίσης νεκρός με τα δάχτυλα στον ασύρματο.

Ομάδα ερευνητών ισχυρίστηκε ότι το πλήρωμα του καραβιού μάλλον έπεσε θύμα πειραμάτων βιολογικού πολέμου όπως για παράδειγμα κάποιο φονικό αέριο απελευθερώθηκε στην ατμόσφαιρα και εξόντωσε τους ναυτικούς, απαγορευμένο φυσικά από τη Σύμβαση της Γενεύης, γι’ αυτό και κάποιοι παρακρατικοί έσπευσαν να το εξαφανίσουν από προσώπου γης! Αυτή παραμένει μια καλή υπόθεση και σίγουρα πολύ καλύτερη από εξωγήινους και πνεύματα του άλλου κόσμου!

Όσο για τη βύθιση του «SS Ourang Medan», η έκθεση αναφέρει: «Το πλοίο εξερράγη με τέτοια δύναμη που σηκώθηκε ολόκληρο έξω από το νερό πριν βυθιστεί γρήγορα».

Πηγή: enimerotiko.gr



 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Πυκνή χιονόπτωση σε Παναγιά και Στατό - Άγιο Φώτιο

25/01/2022

Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα στα χωριά Παναγιά και Στατός- Άγιος Φώτιος, τις κοινότητες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην επαρχία Πάφου.

Ανδρέας Κεττής: Δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής παρέμβαση της Πυροσβεστικής, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα.

25/01/2022

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΠΥ, Ανδρέας Κεττής, για τα περιστατικά λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Τρίτη 25/1 (Κατάλογος)

25/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία.

24/01/2022

Το μέτρο Test to Stay θα εφαρμοστεί πιλοτικά και ενδέχεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

Παγετός: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, δρόμοι κλειστοί.

24/01/2022

Παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Αστυνομία.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Δευτέρα 24/1 (Κατάλογος)

24/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Καιρός: Καταφθάνει σήμερα το απόγευμα η κακοκαιρία «Ελπίς»!

22/01/2022

Η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκυρίακο.

Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες η πρόσβαση προς το Τρόοδος!

22/01/2022

Οι δρόμοι που μένουν ανοιχτοί μόνο για οχήματα στους τέσσερις τροχούς.

Τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία

22/01/2022

Γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του να παραμείνουν τα σχολεία ασφαλή και σε λειτουργία, χωρίς να στερούνται οι μαθητές το βασικό δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Σάββατο 22/1 (Κατάλογος)

22/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ