Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Ερχεται το τέλος του Lifestyle. Δεν γίνεται να έχουμε πρότυπο γυναίκας την κάθε...»

25/09/2021

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλη στο «Secret» των Παραπολιτικών, και μίλησε έξω απο τα δόντια για τα ριάλιτι, τις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και το lifestyle.

 

«Έχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι και ειδικά στο Big Brother. Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το #MeToo να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο The Bachelor. Tα άλλα τα σόου, με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραδέχεται πως αγαπά την τηλεόραση, και ενοχλείται πολύ όταν «η μία εκπομπή μιλά για το τι κάνει η άλλη εκπομπή. Δεν αφορά τον κόσμο αυτό, θα υπάρξει αποστροφή. Έρχεται και το τέλος του lifestyle, γιατί δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε ...... Είναι δυνατόν τώρα;».

Πηγή: Zappit.gr

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Τους έδωσαν τον αγνοούμενο πατέρα τους σε... παπούτσι!

20/01/2022

Ένα μήνυμα απο την κόρη ενός δολοφονηθέντα το 1974 «θυμάμαι την ημέρα που μας οδήγησαν στην πλατεία του χωριού, όπου διαχώρισαν τους άνδρες από τα γυναικόπαιδα. Θυμάμαι ότι καθ' οδόν είχε νεκρούς».

Μιχάλης Ρέππας: «Με κατηγόρησαν ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους»

08/01/2022

«Εγώ τόλμησα να το πω αυτό σε μία εκπομπή και στο twitter έπεσαν να με φάνε»

Σοφία Παυλίδου: «Μητέρες μου στέλνουν φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους μελανιασμένα»

30/11/2021

Με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Σοφία Παυλίδου μίλησε σχετικά με την κακοποίηση που είχε δεχτεί αλλά και για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Γιάννης Βασιλείου: «Πήγα στο νεκροταφείο για μία κοπέλα που σκοτώθηκε και η φωτογραφία της άρχισε να κουνιέται»

30/11/2021

Η μεταφυσική εμπειρία που έζησε, η σχέση του με τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο, και η απόφασή του να εγκαταλείψει την Εκκλησία και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Διονύσης Τσακνής: «Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν το alter ego μου, μας πρόλαβε ο μπαγάσας»

12/11/2021

Στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος αναφέρθηκε στον αείμνηστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2019.

Λίτσα Γιαγκούση: «Έχω συναντήσει διάφορα στο χώρο. Έχω υποστεί ένα είδος bullying»

12/10/2021

«Διάφορα έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια, σε εμένα προσωπικά κατι αρκετά σοβαρό σε επίπεδο #metoo δεν μου έχει τύχει ευτυχώς. Εχω γίνει μάρτυρας κακών συμπεριφορών σε συναδέλφους άλλους, έχω βιώσει και εγώ ένα είδος bullying.»

Γιώτα Μυλωνά: «Τον σύντροφος μου, τον δολοφόνησαν με καυτό παραφινέλαιο»

01/10/2021

Η πρώην παίκτρια του Big Brother θέλησε να εκφράσει την συμπαράστασή της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και περίεγραψε την δική της δυσάρεστη εμπειρία, θέλοντας να εκφράσει την συμπαράστασή της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Σοφία Μουτίδου για 3 μοναδικές παραστάσεις στην Κύπρο! (Αποκλειστική Συνέντευξη)

27/09/2021

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την stand-up comedy παράσταση που θα ανέβει στην Κύπρο με τίτλο «Το Ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»!

Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Ερχεται το τέλος του Lifestyle. Δεν γίνεται να έχουμε πρότυπο γυναίκας την κάθε...»

25/09/2021

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλη στο «Secret» των Παραπολιτικών, και μίλησε έξω απο τα δόντια για τα ριάλιτι, τις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και το lifestyle.

Φώτης Γεωργίδης: «Ο Λώρης έχει το κοινό του. Εγώ δεν έχω. Τώρα το χτίζω...»

23/09/2021

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς «Καμπινγκ» Φώτης Γεωργίδης στην Κατερίνα Μιχαήλα ανέφερε, μεταξύ άλλων, για το πόσο εύκολο ήταν να αποχωριστεί τον συνεργάτη του και γνωστό σεναριογράφο Λώρη Λοϊζίδη και την πιθανότητα να τον βρεί «απέναντι» του, στην νέα σεζόν με την σειρά «Μελίαρτος»

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ