Στις 9 Οκτωβρίου η πορεία της Europa Donna Κύπρου με τις Ροζ Φιγούρες

24/09/2021

Ανακοίνωση για το πότε και που θα πραγματοποιηθεί η Πορεία της Europa Donna φέτος. Να σημειωθεί πως η πορεία για να είναι προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες της πανδημίας θα γίνει χωρίς τη συμμετοχή του κοινού.

 

 Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στις 17.00  θα πραγματοποιηθεί η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες της Europa Donna, υπό μορφή λαμπαδηδρομίαςπου προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες της πανδημίας θα διεξαχθεί χωρίς τη συμμετοχή του κοινού,  με τη συμμετοχή μελών του ΔΣ και εθελοντών της Europa Donna Κύπρου, εκπροσώπων της ΑstroΒank και 12 άλλων οργανωμένων συνόλων.

 

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, με της Europa Donna και της AstroBank, στην πορεία θα βρίσκονται η Αστυνομία Κύπρου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Σώμα Κυπρίων Οδηγών, η Πολιτική Άμυνα, το Σωματείο Δρομέων «Περικλής Δημητρίου», οι Δρομείς «Ομόνοιας», οι Δρομείς Σωματίου «ΑΠΟΕΛ», η Γυναικεία Πρωτοβουλία Μαρωνιτών, ο ΟΠΑΠ και ΟΠΑΚ Κύπρου, το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου και το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο.

 

Συγκεκριμένα, η λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει από το σπίτι της Europa Donna Κύπρου στην Έγκωμη, θα κατευθυνθεί προς τη Λεωφ. Γρίβα Διγενή, όπου θα γίνει στάση μπροστά από το κτίριο της AstroΒank και θα καταλήξει στον υπόγειο χώρο της Πλατείας Ελευθερίας όπου θα συναντηθούν με τις υπόλοιπες 10 ομάδες που θα ξεκινήσουν νωρίτερα από διάφορα σημεία της πρωτεύουσας για την εκδήλωση λήξης.

 

Κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας, που θα μεταδίδεται τηλεοπτικά, το κοινό καλείται να τοποθετήσει κάτι ροζ έξω από το σπίτι του, αφού δεν θα μπορεί να συμμετέχει με φυσική παρουσία.

 

Σε χαιρετισμό της, σε δημοσιογραφική διάσκεψη, η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου Στέλλα Μάστορα, χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά, διαφορετική, παγωμένη και δύσκολη, λόγω της πανδημίας, προσθέτοντας ότι η Europa Donna Κύπρου με υπευθυνότητα, συνέπεια και ευαισθησία, άνοιξε τα σπίτια της, και παρείχε τόσο δια ζώσης όσο και ηλεκτρονικά, τις υπηρεσίες των προγραμμάτων "ΣτηρίΖω", "Επιστήθιες Φίλες", "ΦροντίΖω" και ‘’ΓνωρίΖω’’».

 

Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι μέσα από την ιστοσελίδα της Europa Donna Κύπρου, ww.europadonna.com.cy, υπάρχει διαθέσιμη η πλατφόρμα με τις λεπτομέρειες για την πορεία και στην οποία μπορεί όποιος επιθυμεί να γράψει το δικό του μήνυμα στις φιγούρες, όπως  και να κάνει την εισφορά του.

 

Επιπλέον, με τη χρήση του #europadonnacy2021 στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορούν όσοι θέλουν, να αναρτήσουν φωτογραφίες φορώντας τα ροζ φουλάρια, με την οικογένεια, φίλους ή συναδέλφους.

 

Τέλος, πρόσθεσε ακόμη, πως φέτος η Europa Donna Κύπρου για πρώτη φορά, διοργανώνει το Race for The Cure στις 31 Οκτωβρίου 202, που έχει πανευρωπαϊκή εμβέλεια και στην οποία μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας, είτε συμβολικά κάνοντας την εγγραφή στο www.raceforthecure.eu επιλέγοντας ως χώρα την Κύπρο, είτε κάνοντας εγγραφή για συμμετοχή στο τρέξιμο των 5 km ή/και στο περπάτημα των 3 Km ή σε άλλους διαθέσιμους αγώνες. Επίσης, το κοινό θα μπορεί να δημιουργήσει και να εγγράψει την ομάδα του σε διαφορετικά αθλήματα. Με την εγγραφή, θα δοθούν συλλεκτικά μπλουζάκια. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Πυκνή χιονόπτωση σε Παναγιά και Στατό - Άγιο Φώτιο

25/01/2022

Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα στα χωριά Παναγιά και Στατός- Άγιος Φώτιος, τις κοινότητες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην επαρχία Πάφου.

Ανδρέας Κεττής: Δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής παρέμβαση της Πυροσβεστικής, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα.

25/01/2022

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΠΥ, Ανδρέας Κεττής, για τα περιστατικά λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Τρίτη 25/1 (Κατάλογος)

25/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία.

24/01/2022

Το μέτρο Test to Stay θα εφαρμοστεί πιλοτικά και ενδέχεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

Παγετός: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, δρόμοι κλειστοί.

24/01/2022

Παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Αστυνομία.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Δευτέρα 24/1 (Κατάλογος)

24/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Καιρός: Καταφθάνει σήμερα το απόγευμα η κακοκαιρία «Ελπίς»!

22/01/2022

Η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκυρίακο.

Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες η πρόσβαση προς το Τρόοδος!

22/01/2022

Οι δρόμοι που μένουν ανοιχτοί μόνο για οχήματα στους τέσσερις τροχούς.

Τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία

22/01/2022

Γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του να παραμείνουν τα σχολεία ασφαλή και σε λειτουργία, χωρίς να στερούνται οι μαθητές το βασικό δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Σάββατο 22/1 (Κατάλογος)

22/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ