Το Nicosia Book Festival έρχεται για ακόμη μια χρονιά

19/09/2021

Έρχεται στις Αρχές Οκτώβριο το 6ο Nicosia Book Fest στο Πάρκο Ακρόπολης. Τρείς μέρες γεμάτες βιβλία και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

 

Η ομάδα του Nicosia Book Fest ανακοίνωσε την έναρξη της προεργασίας για το 6ο Nicosia Book Fest το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ακρόπολης στις 9-10 Οκτωβρίου 2021.

 

 Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν πέραν των 50 οργανισμών με περίπτερα, μεταξύ αυτών θα υπάρχουν, εκδοτικοί οίκοι, βιβλιοπωλεία, ενώσεις συγγραφέων, πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες, ξένα πολιτιστικά ιδρύματα και πρεσβείες και θα παρουσιαστούν πέραν των 40 συγγραφέων  στις διάφορες σκηνές παρουσιάσεωνλογοτεχνική και παιδική, θα γίνουν εκπαιδευτικά εργαστήρια, ενώ στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν μουσικές και θεατρικές παραστάσεις. Επιπλέον, στο χώρο του Nicosia Book Festθα λειτουργήσουν ειδικά περίπτερα για συγγραφείς στα οποία μπορούν να παρουσιάζουν τα έργα τους στο κοινό, ενώ σε πολλά περίπτερα βιβλιοπωλείων και εκδοτών θα υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για την παρουσία άλλων συγγραφέων. 

Πέρα από το βιβλίο, στο χώρο του Φεστιβάλ  οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά ολόκληρη τη μέρα τους, κυρίως τα παιδιά με διάφορες δραστηριότητες ενημερωτικού, εκπαιδευτικού, πολιτιστικού, ψυχαγωγικού και αθλητικού χαρακτήρα. Επιπρόσθετα θα υπάρχουν σημεία στα οποία προσφέρεται φαγητό και ποτό, χώρος χαλάρωσης και χώρος βιβλιοανάγνωσης.

 

​Στις 8 Οκτωβρίου θα διοργανωθούν σεμινάρια, συζητήσεις σχετικές με το βιβλίο και την εκπαίδευση και διάφορα εργαστήρια. Το Φεστιβάλ στις 9 και 10 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει από τις 10:00 π.μ. μέχρι και τις 10:00 μ.μ και αναμένεται να το επισκεφθούν πέραν των 10 χιλιάδων ατόμων. Η είσοδος στο φεστιβάλ και η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι εντελώς δωρεάν.

 

​ Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ στο www.nicosiabookfest.com ή να μας στείλετε email στο [email protected]

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Πυκνή χιονόπτωση σε Παναγιά και Στατό - Άγιο Φώτιο

25/01/2022

Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα στα χωριά Παναγιά και Στατός- Άγιος Φώτιος, τις κοινότητες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην επαρχία Πάφου.

Ανδρέας Κεττής: Δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής παρέμβαση της Πυροσβεστικής, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα.

25/01/2022

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΠΥ, Ανδρέας Κεττής, για τα περιστατικά λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Τρίτη 25/1 (Κατάλογος)

25/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία.

24/01/2022

Το μέτρο Test to Stay θα εφαρμοστεί πιλοτικά και ενδέχεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

Παγετός: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, δρόμοι κλειστοί.

24/01/2022

Παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Αστυνομία.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Δευτέρα 24/1 (Κατάλογος)

24/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Καιρός: Καταφθάνει σήμερα το απόγευμα η κακοκαιρία «Ελπίς»!

22/01/2022

Η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκυρίακο.

Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες η πρόσβαση προς το Τρόοδος!

22/01/2022

Οι δρόμοι που μένουν ανοιχτοί μόνο για οχήματα στους τέσσερις τροχούς.

Τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία

22/01/2022

Γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του να παραμείνουν τα σχολεία ασφαλή και σε λειτουργία, χωρίς να στερούνται οι μαθητές το βασικό δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Σάββατο 22/1 (Κατάλογος)

22/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ