Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας για ανακοίνωση ΠΟΒΕΚ

15/09/2021

ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας κάνει λόγογια «προκλητική» και παραπλανητική ανακοίνωση της ΠΟΒΕΚ.

 

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας θεωρεί «αναληθή» τα όσα αναφέρει η Παγκύπρια Ομοσπονδία Αστικών Ταξί ΠΟΑΤ (ΓΣ ΠΟΒΕΚ) στην ανακοίνωση, που εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή, και στην οποία μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως δεν θα συμμετείχε στην προαναγγελθείσα κινητοποίηση για στάση εργασίας των Αστικών Ταξί.

 

Πιο αναλυτικά, σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας κάνει λόγο για «προκλητική» ανακοίνωση της ΠΟΒΕΚ, η οποία «αναφέρει με ψευδή τρόπο αναληθείς δηλώσεις, αλλά και με στόχο τη σκόπιμη παραπλάνηση των όποιων ενδιαφερομένων».

 

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος οι εκπρόσωποι της ΠΟΒΕΚ δεν παραβρέθηκαν στην ώρα τους στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών στη παρουσία του Υπουργού Γιάννη Καρούσου, αλλά εισήλθαν στο τέλος της σύσκεψης και ως εκ τούτου δεν γνωρίζουν τα θέματα που συζητήθηκαν, αλλά ούτε την ανάληψη των πρωτοβουλιών που προσφέρθηκε να αναλάβει ο αρμόδιος Υπουργός.

 

Επιπλέον ανάφερε πως, «Οι αναφορές της ανακοίνωσης ουδεμία σχέση είχαν με την εξαγγελία της Στάσης Εργασίας στις 13 Σεπτεμβρίου 2021, έτσι το Γραφείο Τύπου καλεί και συμβουλεύοντας τους συντάκτες της ανακοίνωσης να προστρέξουν στα δημόσια δελτία Τύπου που προηγήθηκαν της εξαγγελίας στις 09/09/2021».

 

Τέλος, συμπληρώνει πως «η αναφορά στην ανακοίνωση της ΠΟΒΕΚ περί ανευθυνότητας όλων όσων έχουν συμφωνήσει μαζί τους)έχει επιφέρει ιδιαίτερη αναταραχή και αναβρασμό στον επαγγελματικό κόσμο εφόσον πλέον η ΠΟΒΕΚ ως μειοψηφία δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο θέλοντας και επιθυμεί να διοικεί αυταρχικά αγνοώντας και χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τους πραγματικούς εταίρους οι οποίοι ως πλειοψηφία συνέβαλαν αποφασιστικά και συναποφάσισαν την εξαγγελία και τα διεκδικούμενα για το καλό νοούμενο συμφέρον του κλάδου».

 

Πηγή: Cyprus Times

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Πυκνή χιονόπτωση σε Παναγιά και Στατό - Άγιο Φώτιο

25/01/2022

Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα στα χωριά Παναγιά και Στατός- Άγιος Φώτιος, τις κοινότητες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην επαρχία Πάφου.

Ανδρέας Κεττής: Δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής παρέμβαση της Πυροσβεστικής, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα.

25/01/2022

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΠΥ, Ανδρέας Κεττής, για τα περιστατικά λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Τρίτη 25/1 (Κατάλογος)

25/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία.

24/01/2022

Το μέτρο Test to Stay θα εφαρμοστεί πιλοτικά και ενδέχεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

Παγετός: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, δρόμοι κλειστοί.

24/01/2022

Παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Αστυνομία.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Δευτέρα 24/1 (Κατάλογος)

24/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Καιρός: Καταφθάνει σήμερα το απόγευμα η κακοκαιρία «Ελπίς»!

22/01/2022

Η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκυρίακο.

Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες η πρόσβαση προς το Τρόοδος!

22/01/2022

Οι δρόμοι που μένουν ανοιχτοί μόνο για οχήματα στους τέσσερις τροχούς.

Τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία

22/01/2022

Γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του να παραμείνουν τα σχολεία ασφαλή και σε λειτουργία, χωρίς να στερούνται οι μαθητές το βασικό δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Σάββατο 22/1 (Κατάλογος)

22/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ