Τι δεν πρέπει να λείπει από κανένα φοιτητικό σπίτι

07/09/2021

Το σίγουρο είναι πως δεν έχεις ξεχάσεις να πάρεις κρεβάτι και μαξιλάρι, αλλά τι άλλο χρειάζεσαι για ένα εργονομικό και πάνω από όλα βιώσιμο Φοιτητικό σπίτι?

 

Το πανεπιστήμιο ξεκινά για αυτό εμείς φτιάξαμε για εσάς μία λίστα, με τα 7 με τα βασικά πράγματα που θα χρειαστείς σίγουρα όσο είσαι φοιτητής.

 

Laptop

Ίσως το πιο χρήσιμο εργαλείο για της σπουδές σου. Σίγουρα κάθε φοιτητής χεριάζετε πλέον να έχει υπολογιστή, σε όποιο τομέα και αν είναι. Επίσης το Laptop λόγο του μεγέθους και του βάρους του, μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα και γρήγορα, όπου εσύ θες. Πλέον οι τιμές και τα είδη που υπάρχουν είναι πάρα πολλά. Το μονό που χεριάζετε είναι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

 

Φούρνος Μικροκυμάτων

Στέλνει η μάνα φαγητό, Φούρνος Μικροκυμάτων. Αγοράζεις από το σούπερ μάρκετ έτοιμη μερίδα, Φούρνος Μικροκυμάτων. Έμεινες χθες κάτι από αυτά που είχατε παραγγείλει, Φούρνος Μικροκυμάτων. Πάντα χεριάζετε να υπάρχει, και ιδικά σε ένα φοιτητικό σπίτι που ο χρόνος για μαγείρεμα είναι αρκετά λίγος. Έτσι μπορείς να ζεστάνεις ή να φτιάξεις κάποιο φαγητό εύκολα και γρήγορα.  

 

Σκεύη Κουζίνας        

Καλό το έτοιμο φαγητό για 2-3 μέρες αλλά μετά τι γίνετε? Και μπορεί ο φούρνος μικροκυμάτων να είναι η αξιόπιστη εύκολη λύση για τα φαγητά που σου έφτιαξε η μαμά σου, αλλά αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που θα θες μια μακαρονάδα, μια τηγανιτή πατάτα βρε αδερφέ, πρέπει και χρειάζεται να μπορείς να την κάνεις.

 

Πλυντήριο ρούχων

 Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που μένουν μακριά από τους γονείς τους. Αυτοί που στέλνουν τα ρούχα για πλύσιμο στη μαμά κάθε σαββατοκύριακο και αυτοί που μένουν όντως μόνοι τους. Όπως είχε πει κάποτε και ένας σπουδαίος κωμικός «θεωρείς τυχαίο που η σωλήνωση του πλυντηρίου μοιάζει με ομφάλιο λώρο». Αν όντος θες να είσαι ανεξάρτητος πρέπει να μπορείς να βάλεις και ένα πλυντήριο μόνος σου βρε παιδάκι μου. Καλές πλύσεις!

 

Τοστιέρα

Δεν χρειάζεται καν να έχεις μαγειρέψει ποτέ ξανά. Απλά πράγματα. Ψωμί, Τυρί, Ζαμπόν. Καθάρισες!!! Από εκεί και πέρα αν είσαι και μερακλής, κόβεις λίγη ντοματίτσα, βάζεις και λίγο μαρούλι, μία κουταλιά του γλυκού μαγιονέζα  και μέσα σε 5 λεπτά, έτοιμό το φαγητό.

 

Καφετιέρα

 Ξυπνάς το πρωί; Καφές. Και μεσημέρι δηλαδή αν ξυπνήσεις, πάλι τα ίδια. Καφές. Γυρνάς από τη σχολή; Καφές. Αράζεις με φίλους σπίτι; Καφές. Μη το σκέφτεσαι καν. Το πρώτο πράγμα που θα «λιώσεις» στη χρήση, είναι η καφετιέρα, ή έστω μια φραπεδιέρα!!!! Το πιο χρήσιμο εργαλείο.

 

Τηλεόραση

 Δεν σου λέω ότι κάθεσαι και βλέπεις τηλεόραση με τις ώρες. Σειρές όμως; Ταινίες; Video Games; Οι σύγχρονες τηλεοράσεις πλέον συνδέονται πανεύκολα με όλες σου τις συσκευές (laptop, tablet, smartphone). Προσέφερε στον εαυτό σου, ένα πολύ υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας, ακόμα και με λίγα χρήματα, αφού οι επιλογές είναι πολλές!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Πυκνή χιονόπτωση σε Παναγιά και Στατό - Άγιο Φώτιο

25/01/2022

Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα στα χωριά Παναγιά και Στατός- Άγιος Φώτιος, τις κοινότητες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην επαρχία Πάφου.

Ανδρέας Κεττής: Δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής παρέμβαση της Πυροσβεστικής, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα.

25/01/2022

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΠΥ, Ανδρέας Κεττής, για τα περιστατικά λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Τρίτη 25/1 (Κατάλογος)

25/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία.

24/01/2022

Το μέτρο Test to Stay θα εφαρμοστεί πιλοτικά και ενδέχεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

Παγετός: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, δρόμοι κλειστοί.

24/01/2022

Παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Αστυνομία.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Δευτέρα 24/1 (Κατάλογος)

24/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Καιρός: Καταφθάνει σήμερα το απόγευμα η κακοκαιρία «Ελπίς»!

22/01/2022

Η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκυρίακο.

Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες η πρόσβαση προς το Τρόοδος!

22/01/2022

Οι δρόμοι που μένουν ανοιχτοί μόνο για οχήματα στους τέσσερις τροχούς.

Τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία

22/01/2022

Γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του να παραμείνουν τα σχολεία ασφαλή και σε λειτουργία, χωρίς να στερούνται οι μαθητές το βασικό δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Σάββατο 22/1 (Κατάλογος)

22/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ