Αναστολή λειτουργίας υποστατικού στο Παραλίμνι, που λειτουργούσε χωρίς άδεια

25/08/2021

Διάταγμα για αναστολή λειτουργίας υποστατικού στο Παραλίμνι, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, μετά από αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία, λόγο του ότι λειτουργούσε χωρίς τις απαιτούμενες άδειες από την αρμόδια αρχή.

 

Διάταγμα αναστολής της λειτουργίας υποστατικού, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, μετά από αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία, σε σχέση με υπόθεση λειτουργίας του υποστατικού χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή, καθώς και παρακοής Δικαστικού διατάγματος.

 

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για μπυραρία στο Παραλίμνι, όπου κατά τη διάρκεια πρόσφατων ελέγχων από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και του ΟΠΕ Αμμοχώστου, επανειλημμένα διαπιστώθηκε ότι το υποστατικό λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αρχή. Διαπιστώθηκε επιπρόσθετα ότι στο υποστατικό εκθέτονταν και πωλούνταν οινοπνευματώδη ποτά, επίσης χωρίς την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Μετά και την καταχώρηση υποθέσεων για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, η Αστυνομία, μέσω του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, υπέβαλε στις 11 Αυγούστου, αίτημα στο Δικαστήριο, για έκδοση διατάγματος προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού, μέχρι την εκδίκαση τους. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας, ωστόσο σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας ότι το υποστατικό βρισκόταν σε λειτουργία κατά παράβαση του Δικαστικού διατάγματος προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του.

Η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση για εκδίκαση νέας υπόθεσης λειτουργίας του υποστατικού χωρίς την απαραίτητη άδεια από την Αρμόδια Αρχή, καθώς και υπόθεσης παρακοής του Δικαστικού διατάγματος, ενώ παράλληλα υπέβαλε νέο αίτημα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, για έκδοση διατάγματος αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού.

Μετά από ακροαματική διαδικασία και αφού το Δικαστήριο εξέτασε το αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε σήμερα απόλυτο διάταγμα αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού.

 

Πυγή: Δελτίο Τύπου Αστυνομίας Κύπρου

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Εκδήλωση καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους της Ιεράς Μονής Κύκκου στη Λευκωσία

07/11/2023

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί αντικατοχική εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών του Πολιτιστικού Ιδρύματος «Αρχάγγελος» της Ιεράς Μονής Κύκκου.

Διακοπή νερού το Σάββατο σε περιοχές της Γερμασόγειας

01/11/2023

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού ανακοινώνει ότι το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 από τις 07:30 μέχρι τις 14:00 περίπου, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού στα βόρεια της περιοχής Πανιώτης του Δήμου Γερμασόγειας και επίσης σε τμήμα της περιοχής Σφαλαγγιώτισσας του Δήμου Αγίου Αθανασίου. 

Μνημόνια Συνεργασίας με τρεις εταιρείες υπέγραψε το ΤΕΠΑΚ

18/09/2023

Μνημόνια Συνεργασίας με τις εταιρείες RTD Talos Ltd , Center for Social Innovation(CSI) και GrantXpert Consulting Ltd, υπέγραψε σήμερα Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ).

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Μάμαντος

29/06/2023

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:30, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Αγίου Μάμαντος της επαρχίας Λεμεσού.

Ο Δήμαρχος της κατεχόμενης Αμμοχώστου επισκέφθηκε σχολείο της Λεμεσού

29/11/2022

Στα πλαίσια της εσωτερικής διαφώτισης στα σχολεία δημοτικής εκπαίδευσης, ο Δήμος Αμμοχώστου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δρ. Σίμο Ιωάννου και Λειτουργούς του Δήμου, επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη 22 Νοεμβρίου το Τσίρειο Δημοτικό σχολείο στη Λεμεσό (Κύκλος Α').

Αποδεκτή η παραίτηση του Θ. Αντωνίου από τον ΠτΔ

14/09/2022

Απόδεκτηκε την παραίτηση του Θωμά Αντωνίου ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης

Πλημμύρισε από κόσμο και κεράσια ο Πεδουλάς!

20/06/2022

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου στην ορεινή Μαραθάσα, για να ζήσει από κοντά το 4ο Φεστιβάλ Κερασιού και να γευτεί τα ξακουστά πεδουλιώτικα κεράσια.

Ανακοίνωση Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας

31/05/2022

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια των εργασιών του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22/5/2022, μέχρι την Παρασκευή 17/6/2022 θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, μεταξύ της συμβολής με την οδό Δαμάρεως και της φωτοελεγχόμενης συμβολής με την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Αναστολή λειτουργίας υποστατικού στο Παραλίμνι, που λειτουργούσε χωρίς άδεια

25/08/2021

Διάταγμα για αναστολή λειτουργίας υποστατικού στο Παραλίμνι, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, μετά από αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία, λόγο του ότι λειτουργούσε χωρίς τις απαιτούμενες άδειες από την αρμόδια αρχή.

Σύλληψη 32χρονου για κλοπή από αυτοκίνητο και χρήση πιστωτικής κάρτας στην Λεμεσό

24/08/2021

Χειροπέδες σε 32χρονο πέρασε σήμερα το μεσημέρι η Αστυνομία Λεμεσού, για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας από σταθμευμένο όχημα και χρηματικού ποσού από τραπεζικό λογαριασμό, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ