Γλυκά Νερά: Ο διάλογος των αστυνομικών με τον πιλότο στο μνημόσυνο πριν τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ

18/06/2021

Τι αποκάλυψε η Δημοτική Σύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης

 

Γλυκά Νερά: Ο διάλογος των αστυνομικών με τον σύζυγο της Καρολάιν στην Αλόννησο

Τι αποκάλυψε η Δημοτική Σύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης

Τον διάλογο των αστυνομικών με τον σύζυγο και καθ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν την ώρα του μνημόσυνου στην Αλόννησο, πριν τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, αποκάλυψε η Δημοτική Σύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

 

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κ. Θεοδώρου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη. «Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει» είπε χαρακτηριστικά.

 

Σημείωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί. «Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι» πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

 

Έκανε δε λόγο για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα».

 

«Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Καρολάιν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν» κατέληξε η γυναίκα.

 

Πηγή In.gr

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Πυκνή χιονόπτωση σε Παναγιά και Στατό - Άγιο Φώτιο

25/01/2022

Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα στα χωριά Παναγιά και Στατός- Άγιος Φώτιος, τις κοινότητες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην επαρχία Πάφου.

Ανδρέας Κεττής: Δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής παρέμβαση της Πυροσβεστικής, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα.

25/01/2022

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΠΥ, Ανδρέας Κεττής, για τα περιστατικά λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Τρίτη 25/1 (Κατάλογος)

25/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία.

24/01/2022

Το μέτρο Test to Stay θα εφαρμοστεί πιλοτικά και ενδέχεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

Παγετός: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, δρόμοι κλειστοί.

24/01/2022

Παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Αστυνομία.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Δευτέρα 24/1 (Κατάλογος)

24/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Καιρός: Καταφθάνει σήμερα το απόγευμα η κακοκαιρία «Ελπίς»!

22/01/2022

Η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκυρίακο.

Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες η πρόσβαση προς το Τρόοδος!

22/01/2022

Οι δρόμοι που μένουν ανοιχτοί μόνο για οχήματα στους τέσσερις τροχούς.

Τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία

22/01/2022

Γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του να παραμείνουν τα σχολεία ασφαλή και σε λειτουργία, χωρίς να στερούνται οι μαθητές το βασικό δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Σάββατο 22/1 (Κατάλογος)

22/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ