Ρωσία: η ζωή ήταν «λάθος του σύμπαντος».έγραφε ο φοιτητής που αιματοκύλισε το σχολείο

11/05/2021

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, δράστης είναι ο 19χρονος Ιλνάζ Γκαλιαβίεφ. Ο δράστης ενήργησε μόνος του, ενώ έγινε γνωστό ότι είχε διαγραφεί από το κολλέγιο στο οποίο φοιτούσε

 

Ρωσία: «Είμαι σαν Θεός» έγραφε ο φοιτητής που αιματοκύλισε το σχολείο

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, δράστης είναι ο 19χρονος Ιλνάζ Γκαλιαβίεφ. Ο δράστης ενήργησε μόνος του, ενώ έγινε γνωστό ότι είχε διαγραφεί από το κολλέγιο στο οποίο φοιτούσε

 

Ένας έφηβος συνελήφθη από δυνάμεις ασφαλείας στη ρωσική πόλη Καζάν μετά από την αιματηρή επίθεση σε σχολείο που άφησε πίσω της εννέα νεκρούς -επτά παιδιά και δύο ενήλικες- και περισσότερους από δώδεκα τραυματίες.

 

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, δράστης είναι ο 19χρονος Ιλνάζ Γκαλιαβίεφ. Ο δράστης ενήργησε μόνος του, ενώ έγινε γνωστό ότι είχε διαγραφεί από το κολλέγιο στο οποίο φοιτούσε.

 

Ο δράστης της επίθεσης, Ιλνάζ Γκαλιαβίεφ, φοιτούσε στο κολλέγιο TISBI (University of management TISBI – έτσι αναφέρεται στην αγγλική ισοσελίδα) και σύμφωνα με πληροφορίες του εν λόγω κολλεγίου, είχε διαγραφεί πριν από ένα μήνα.

 

«Ο Ιλνάζ Γκαλιαβίεφ ήταν φοιτητής στο τέταρτο έτος του κολλεγίου TISBI. Τον Απρίλιο του 2021 διαγράφηκε από φοιτητής» δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο TASS στέλεχος του πανεπιστημίου.

 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Γκαλιαβίεφ από τον Δεκέμβριο άρχισε να κάνει την πρακτική του. Από τον Ιανουάριο έπαψε να εμφανίζεται στο κολλέγιο. Επαψε, επίσης, να έχει επαφές με τον συντονιστή καθηγητή της ομάδας στην οποία ανήκε.

 

Δεν εμφανίσθηκε για να παρουσιάσει τη μελέτη πάνω στην πρακτική του εξάσκηση, ούτε για να δώσει τρεις κρατικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα να διαγραφεί, δήλωσαν στο κολλέγιο. Ωστόσο, επισημαίνουν ακόμα ότι «στο διάστημα κατά το οποίο φοιτούσε, έδειχνε να είναι ήσυχος φοιτητής που δεν δημιουργούσε φασαρίες. Πάντα ήταν ήρεμος και αντιμετώπιζε με σεβασμό τους συμφοιτητές του και τους καθηγητές».

 

 

Τα μηνύματα που έστειλε

Την περασμένη εβδομάδα, ο Γκαλιαβίεφ φέρεται να είχε δημιουργήσει ένα λογαριασμό στην υπηρεσία Telegram, με μηνύματα που υποτίθεται ότι προέρχονταν από το «Θεό». Σε μια σειρά σχολίων που γράφτηκαν την περασμένη Πέμπτη, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι… «είμαι σαν Θεός».

 

Πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να μένουν ζωντανά πλάσματα στον κόσμο και ότι η ζωή ήταν «λάθος του σύμπαντος».

 

Πηγή In.gr

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Πυκνή χιονόπτωση σε Παναγιά και Στατό - Άγιο Φώτιο

25/01/2022

Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα στα χωριά Παναγιά και Στατός- Άγιος Φώτιος, τις κοινότητες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην επαρχία Πάφου.

Ανδρέας Κεττής: Δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής παρέμβαση της Πυροσβεστικής, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα.

25/01/2022

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΠΥ, Ανδρέας Κεττής, για τα περιστατικά λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Τρίτη 25/1 (Κατάλογος)

25/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία.

24/01/2022

Το μέτρο Test to Stay θα εφαρμοστεί πιλοτικά και ενδέχεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

Παγετός: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, δρόμοι κλειστοί.

24/01/2022

Παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Αστυνομία.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Δευτέρα 24/1 (Κατάλογος)

24/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Καιρός: Καταφθάνει σήμερα το απόγευμα η κακοκαιρία «Ελπίς»!

22/01/2022

Η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκυρίακο.

Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες η πρόσβαση προς το Τρόοδος!

22/01/2022

Οι δρόμοι που μένουν ανοιχτοί μόνο για οχήματα στους τέσσερις τροχούς.

Τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα το μέτρο Test to Stay στα σχολεία

22/01/2022

Γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του να παραμείνουν τα σχολεία ασφαλή και σε λειτουργία, χωρίς να στερούνται οι μαθητές το βασικό δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Δωρεάν σημεία για rapid tests σήμερα | Σάββατο 22/1 (Κατάλογος)

22/01/2022

Σημεία Δειγματοληψίας Rapid tests για το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 για όλες τις επαρχίες.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Διαφημιστείτε εδώ