ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ



Δερύνεια: Πρόσκληση για προβολή της ταινίας "Smuggling Hendrix"

06/06/2023

Ο Κινηματογραφικός Σύλλογος Λάρνακας και το Famagusta Avenue Garage με την στήριξη του Δήμου Δερύνειας και του Υφυπουργείου Πολιτισμού σας προσκαλούν στην προβολή της ταινίας "Smuggling Hendrix" σε σκηνοθεσία Μάριου Πιπερίδη, μία διεθνώς βραβευμένη κυπριακή ταινία που ανατρέπει με χιούμορ βαθιά ριζωμένες προκαταλήψεις.

 

Η τανία θα προβληθεί αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 8 και μισή το βράδυ στο Famagusta Avenue Garage (θερινό σινεμά).

Θα υπάρχουν ποτά και ποπ κορν προς πώληση

Γλώσσα: Ελληνικά και Τουρκικά με αγγλικούς υπότιτλους

Είσοδος για το κοινό δωρεάν

Τηλέφωνο επικοινωνίας Κινηματογραφικής Λέσχης: 99434793

Λίγα λόγια για την ταινία:

Το σχέδιο του Γιάννη να φύγει από την Κύπρο ανατρέπεται όταν ο σκύλος του περνάει στα κατεχόμενα. Η μεταφορά ζώων όμως εκεί απαγορεύεται, έτσι ξεκινά μια περιπέτεια για να βρει τρόπο να πάρει πίσω τον πιστό του φίλο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ'

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
“Η βεγγέρα” του Ηλία Καπετανάκη έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα

18/04/2024

Ο Δήμος Ύψωνα φιλοξενεί στο Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου με την εκτός έδρας παραγωγή "Η βεγγέρα" του Ηλία Καπετανάκη. Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 στο  Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα στις 20:00 μ.μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δείτε τo πλούσιο πρόγραμμα για το "9ο Φεστιβάλ Ψαριού" στο Λατσί

18/04/2024

Για άλλη μία χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα απολαύστικό Φεστιβάλ Ψαριού στις 20 Απριλίου 2024, στο πανέμορφο λιμανάκι στο Λατσί της πόλης Χρυσοχού.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Έκθεση φωτογραφίας της Σοφίας Τζιράρκα με τίτλο «Holy - Φώς Ανέσπερον» στο Κάστρο Κολοσσίου

18/04/2024

Η έκθεση Holy - Φως Ανέσπερον αναδεικνύει τη σχέση του ανθρώπου με το Δημιουργό του με μια μοναδική οπτική μέσα από το φακό της φωτογράφου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας

16/04/2024

Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας, ο οποίος στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου διοργάνωσε το Σάββατο, 13 Απριλίου 2024, φιλανθρωπική εκδήλωση Αγάπης και Συνεισφοράς εις μνήμην του μ. Άκη Σταύρου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πασχαλινές δραστηριότητες και παιγνίδια στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας

15/04/2024

Ο Δήμος Λάρνακας ενόψει του Πάσχα διοργανώνει πασχαλινή εκδήλωση το Σάββατο, 20 Απριλίου στις 10.00 π.μ .στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας στην αίθουσα «Παιδικών Δραστηριοτήτων της Παιδικής Εξοχής» με πολλές πασχαλινές δραστηριότητες και παιγνίδια.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σε ρεμπέτικους ρυθμούς διασκέδασε το κοινό η μουσική συναυλία "Μικροί Ρεμπέτες του Ντουνιά" (ΒΙΝΤΕΟ)

15/04/2024

Με αυθεντικά ρεμπέτικα τραγούδια διασκέδασαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου στο Αμφιθέατρο Xenion στο Παραλίμνι.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μουσική εκδήλωση στη Λεμεσό αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Κολιά

10/04/2024

Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη και το έργο του συνθέτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ηλικία μόλις 43 ετών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 20:30 μ.μ. στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Συμβουλές για αποφυγή προβλημάτων λόγω έντονης βροχόπτωσης από το Δήμο Στροβόλου

10/04/2024

Ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων, ο Δήμος Στροβόλου ενημερώνει το κοινό ότι τα συνεργεία του βρίσκονται σε επιφυλακή, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το σύστημα όμβριων υδάτων να είναι σε λειτουργήσιμη κατάσταση. 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Αγία Νάπα: Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Πανίκκου Παναγή Χατζηδάκη και της Βίκυς Μίνγκοβα Παναγή

09/04/2024

Τελούνται την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Νάπας «Γιώργος Σεφέρης», από τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Χρίστο Ζαννέττου, τα εγκαίνια της «11ης Ατομικής ΄Εκθεσης – Γλυπτικής, Αγγειοπλαστικής και Κεραμικής» του Πανίκκου Παναγή Χατζηδάκη και της 1ης Ατομικής ΄Εκθεσης της Βίκυς Μίνγκοβα Παναγή με θέμα «Τα Λουλούδια της φύσης».

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η παράσταση «Σκοπευτήριο» του Μιχάλη Παπαδόπουλου έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας

08/04/2024

Ο Δήμος Αγίας Νάπας και η Θεατρική Ομάδα «Σόλο για Τρεις» σας παρουσιάζουν την παράσταση «Σκοπευτήριο», στο πλαίσιο του τρίμηνου θεατρικών παραστάσεων του Δήμου Αγίας Νάπας, την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 8:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας. Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ')

Διαφημιστείτε εδώ